Tuinaanleg

Na het maken van een tuinontwerp met beplantingsplan en of verlichtingsplan maak ik een offerte voor de tuinaanleg. Een offerte voor  het aanleggen van uw tuin met uw eigen tuinontwerp of dat van een andere tuinontwerper/ tuinarchitect maak ik ook graag voor u. Het aanleggen van mijn eigen tuinontwerpen heeft als groot voordeel dat er geen verwarring ontstaat tussen de ontwerper en de hovenier die de tuin aanlegt. Omdat ik als hovenier precies weet wat ik zelf in gedachten had als tuinontwerper, levert dat ook veel tijdbesparing op bij de tuinaanleg.

vlonder in aanbouwDe offerte bespreek ik opnieuw met u om het zo te maken dat het past bij uw wensen en budget. Bij de tuinaanleg maak ik soms gebruik van derden voor bijvoorbeeld een groot grondverzet of grote bestratingen. Grote machines huur ik zo nodig in voor de tuinaanleg.

Al het werk kan ik voor u doen maar ik vind het ook geen bezwaar als u zelf mee wilt helpen met de tuinaanleg. Op die manier kunt u kosten besparen. Het eindresultaat is het belangrijkste, daarom kom ik graag nog een paar keer kijken om te zien of alles naar wens groeit en bloeit. U heeft garantie op de aanleg,  daarom controleer ik na enige tijd uw tuin.

voortuinHeeft u al een mooie tuin maar is er nog een deel dat niet of niet meer naar uw zin is; het terras is weggezakt, een boom is te groot geworden of er zitten in hobbels in het gras dan kom ik u ook helpen.
Uw bestaande tuin kan ik geheel of gedeeltelijk renoveren. Voor een vrijblijvende offerte kom ik graag bij u langs. Na de tuinaanleg of tuinrenovatie kan ik natuurlijk ook het tuinonderhoud voor u verzorgen.

VHG logo kleur