Even voorstellen

profielfoto 20-6-2013Graag wil ik me even voorstellen zodat u een beetje weet wie er bij u langs komt. Ik ben Cedric ’t Hart eigenaar van Hortulanus tuinontwerp en hoveniersbedrijf. Ik ben een groot tuinliefhebber en heb dus van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik heb mijn opleiding gedaan aan de tuinbouwschool in Frederiksoord. Na de tuinbouwschool ben ik gaan werken voor verschillende hoveniers en bij verschillende tuincentra. In 2005 ben ik voor me zelf begonnen. Ik deed toen ook nog een deeltijd hbo opleiding voor tuin en landschapsinrichting naast het werken in de tuinen. 

ijsvogeltje

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten. Ik zeil regelmatig met mijn boot door Friesland of op het IJsselmeer en de Wadden. Ook ga ik vaak de natuur in om te wandelen en nieuwe plekken te ontdekken. Soms even snel vogels kijken of foto’s maken bij de vogelhut in De Auken bij Steenwijk. Mooie luchten en bijzondere vogels, soms ver weg of dichtbij, je moet een beetje geluk hebben. tuin

Op vakantie ga ik graag naar Groot Brittannië om daar te kamperen in de heuvels en bergen van Wales, Engeland of Schotland. Ik vind het echt een fantastisch land om te wandelen en om tuinen te bekijken natuurlijk. In de beroemde Engelse tuinen zie ik vaak mooie combinaties van planten en vormen die ik weer kan gebruiken.Zelfs bij oude kastelen of een leisteenmijn vind ik wel eens iets wat weer inspiratie geeft voor mooie tuinideeën hier in Nederland. Erg leuk is het als ik mijn klanten ook enthousiast kan maken voor die tuinideeën. 

Bij natuurmonumenten ben ik vrijwilliger. Ik help met het tellen van de broedvogels voor het broedvogel monitoring project (BMP) en tellingen voor de vogelatlas van Sovon. 's Morgens vaak erg vroeg opstaan om voor zonsopkomst met een paar tellers in het gebied te zijn. Vaak varen met een bootje en dan tellen we wat we horen en zien. Niet echt makkelijk om al die vogels op geluid uit elkaar te houden maar erg leuk om te doen.

vogels  

wieden

Ik streef er naar om uw tuin net zo mooi te maken als de tuinen in Engeland of/en zo mooi natuurlijk als De Wieden. Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Cedric 't Hart

 

VHG logo kleur