Tuinonderhoud

kettingzaagOm uw tuin helemaal naar uw zin te houden is er natuurlijk onderhoud nodig. Regelmatige snoei is bij veel planten, heesters en bomen nodig  om ze optimaal te laten groeien en bloeien. Ook het onderhoud van het gazon is iets wat veel aandacht vraagt zoals bemesten, maaien en verticuteren.

Veel werk kunt u zelf doen maar misschien heeft u er geen tijd voor of weet u niet precies hoe dit gedaan moet worden. Ik help u bij het tuinonderhoud of verzorg uw tuin helemaal en let er op dat alles op tijd wordt gesnoeid, bemest en opgeruimd. Het afval voer ik af.

Mijn klanten help ik ook wel een paar keer per jaar met bijvoorbeeld  grote snoeiklussen, bemesting, vijveronderhoud enz. enz, Een goed voorbeeld is het onderhoud van fruitbomen. Het snoeien van fruitbomen vraagt kennis en inzicht in hoe de verschillende soorten groeien en vrucht dragen. Ik heb zelf ook verschillende workshops fruitbomensnoei gedaan om mijn kennis op pijl te houden en te verbeteren. Samen met u kan ik alles langs lopen en advies en aanwijzingen geven over het tuinonderhoud. Ik doe regelmatig het tuinonderhoud samen met mijn klanten en dan krijg ik veel vragen die ik gelijk kan beantwoorden.

Neem contact op voor informatie of een vrijblijvend gesprek om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

VHG logo kleur