Tuinontwerp

Een goed uitgedacht en eigentijds ontworpen tuin wordt een extra woonkamer van uw huis en biedt altijd een mooi uitzicht. Het beplantingsplan speelt daarbij een belangrijke rol. Een beplantingsplan is een uitwerking van het tuinontwerp met de specifieke planten, struiken en bomen. De juiste planten geven u het hele jaar kleur en variatie. s’ sfeer tuinontwerpZomers een zee van kleur en bladvormen en s’ winters een mooi beeld van wintergroene planten en heesters of juist kale vormen van planten, grassen heesters en bomen. Ik probeer altijd een tuinontwerp te maken dat bij u past en zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet. Daarbij houd ik het budget natuurlijk ook in de gaten.

Voor een ontwerp kom ik altijd bij u thuis langs om alle mogelijkheden te laten zien met voorbeelden van tuinontwerpen en beplantingsplannen. Samen met u zet ik alle ideeën en de wensen op papier. Zo praten we dan bijvoorbeeld over terrassen, vijvers, gazon, speelmogelijkheden voor de kinderen, de tuinafscheiding, zon en schaduw en huisdieren. Ook is belangrijk rekening te houden met hoe u de tuin wilt bijhouden. Deze inventarisatie is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Als u een tuinontwerp wilt laten maken spreken we daar een vaste prijs voor af. Deze prijs hangt af van de grote van de tuin en uw wensen. Alleen een tuinontwerp of een beplantingsplan voor bijvoorbeeld een bestaande border is ook mogelijk. Het tuinontwerp maak ik met een tekenprogramma op de computer. Voor de vaste prijs van het tuinontwerp maak ik dan een eerste schets van het ontwerp dat nog aan alle kanten kan worden aangepast aan uw wensen. Als het definitieve tuinontwerp helemaal naar wens is maak ik het beplantingsplan en eventueel het verlichtingsplan, dit bespreek we opnieuw.

Als alle plannen helemaal naar wens zijn maak ik geheel vrijblijvend een offerte voor het aanleggen van de tuin.

VHG logo kleur